Activitats

Ciutats

Al ser la confluència entre tres comarques, Ciuret queda a prop de les ciutats més importants de la Catalunya Vella
Al estar les nostres cases situades en un punt a cavall d’Osona, Ripollès i la Garrotxa, podreu arribar-vos des d’aquí i amb poca estona en cotxe a algunes de les ciutats més importants i històriques de la Catalunya interior.

A 40 minuts en cotxe hi teniu Vic. Ciutat imponent que respira el seu passat medieval per tots els carrerons del casc antic. El mercat setmanal, la catedral, el Museu episcopal, un passeig per la famosa plaça, perdre’s pels seus calls o gaudir de la rica oferta gastronòmica i cultural de la capital d’Osona són motius suficients per justificar l’excursió.

A 30 minuts hi teniu Ripoll, bressol de Catalunya, porta dels Pirineus. Impressionant i única al món la Bíblia gravada en pedra a la portalada del monestir, dins del qual hi ha la tomba de Gifré el Pilós a qui la llegenda atribueix la creació de la bandera amb les quatre barres. Obligada la visita al museu etnològic en el qual podreu veure com en una època passada, la vila va ser la principal productora d’armes del món.

A 17km hi ha Olot, per una carretera asfaltada impossible que baixa de l’altiplà del Vidranès cap a la Vall de’n Bas. Considerat pels ciclistes un dels ports de muntanya més durs del nostre país, la pista gaudeix unes de les vistes més boniques i espectaculars que heu vist mai. Un cop a Olot, no us deixarà indiferents un simple passeig per una de les ciutats més autèntiques i amb més caràcter de l’interior. Als seus voltants la visita als volcans o a la fageda de’n Jordà és obligada.

Contacta'ns

Demana’ns el que necessitis! Si tens una consulta, dubte o simplement necessites contactar amb nosaltres per algun motiu estarem encantats d’atendre’t.

5 + 8 =