Celebracions

Les dues cabanyes són espais coberts amb molt d’encant per a grans celebracions

A Cal Pubill hi ha dues Cabanyes: una on s’emmagatzemava l’herba segada a l’estiu per donar al bestiar durant els mesos d’hivern i l’altra el corral on es tancaven les ovelles. Les dues són avui dia dos grans espais coberts plens d’encant i possibilitats. El corral disposa de tancaments, oferint d’aquesta manera multitud de possibilitats durant més temps.
Un lloc ideal per a realitzar celebracions, grans banquets, convencions o qualsevol tipus d’acte en que necessiteu un lloc especial amb gran superfície a resguard de les inclemències meteorològiques.
A Cal Pubill hi ha dues Cabanyes: una on s’emmagatzemava l’herba segada a l’estiu per donar al bestiar durant els mesos d’hivern i l’altra el corral on es tancaven les ovelles. Les dues són avui dia dos grans espais coberts plens d’encant i possibilitats. El corral disposa de tancaments, oferint d’aquesta manera multitud de possibilitats durant més temps. Un lloc ideal per a realitzar celebracions, grans banquets, convencions o qualsevol tipus d’acte en que necessiteu un lloc especial amb gran superfície a resguard de les inclemències meteorològiques.
Capacitat 130 persones
Allotjament 52 persones
Parking
WC interiors
Cuina per càterings
Església
Capacitat 130 persones
Parking
Cuina per càterings
Allotjament 52 persones
WC interiors
Església

Contacta'ns

Demana’ns el que necessitis! Si tens una consulta, dubte o simplement necessites contactar amb nosaltres per algun motiu estarem encantats d’atendre’t.

10 + 15 =